Halvtung start, regn och snack med SVT !

Hej!

 

Idag fick Karlstad-laget en ganska tung start. De två foursame-bollarna kändes nästan "overkligt", när scorekorten signades. Vi var så taggade men det var inte mycket som gick vår väg tyvärr. det var tufft där ute idag då det regnade och blåste mycket!! Men nu har vi utforskat banan så nu är det bara att tuta och köra, framåt!
Vi spelade upp oss på bästbollarna och noterade +2 (båda två). Det var en så jäkla go känsla att få vara ute där igen!!, jag njöt i fulla drag och var så glad. och tacksam, tacksam för att jag kan vara där ute och spela. Att kroppen håller och att jag faktiskt slår bra slag!


Spelet var väldigt bra för mig där ute, ett stort plus i det hela!! : D syster min var ett jättebra stöd och du får mig att vara så bekväm även i "press" och i tävlingssituationer!
Jag gjorde några riktigt bra par men missade tyvärr den enda bra birdie-chansen jag hade, men allt kan inte gå vägen!


Tack Fredrik för att du var min caddie idag!!

Idag var SVT här och gjorde en miniintervju med mig. Jag visste vad det skulle handla om så jag var inte så "nervös" utan det var bara roligt. Sedan filmade de när vi spelade och jag blev så glad för redan på första hålet gör jag första paret och sänker en 8 meters putt!! Lycka !!
Inslaget sänds redan ikväll nu vid 22 sporten!! För de som är intresserade : )

 

Imorgon kör vi tjejer!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-