Snart går jag i mål...

Hej!

 

Nästa vecka är det lag sm, det lag sm som jag gått och väntat på, drömt om och sett fram emot. Det börjar alltså nästa vecka..
Jag tror det här med mål (för min del), har hjälpt mig något oerhört mycket i min process. Aldrig förut har jag spetsat in mig så på något, tänk vad krissituationer kan göra. Jag undrar lite idag vad som verkligen fick mig att välja väg. För jag hade ju faktiskt två val.

 

Jag kunde lika gärna bestämt mig för att allt skulle bli "skit", gå hem, dra täcket över huvudet och förneka det som verkligen händer mig. Men jag valde inte den vägen..
Valet var så självklart redan från början, det är det som jag tycker är så intressant, undrar varför det var så självklart? Var de alla målen?, att jag skulle fortsätta leva helt normalt och bara vara mig själv?, eller vad var det?


Jag kanske inte vet detta förrens om några år då man kan vara lite mer objektiv om allt, se händelsen med andra ögon. Jag får nog helt enkelt vänta.

Så nu, till lag sm!!, jag är så förväntansfull!! Det ska bli så roligt att komma dit! Vi är ett riktigt bra tjejlag som har roligt både på och utanför banan, det är heller ingen nackdel att vi har fått skitsnygga lagkläder : ) och att vi sedan ska till Barsebäck!!


Det känns som att, -bara jag kommer dit så har jag gått i mål!, tänk, jag har snart gått i mål! Två månader av hårt slit, som man brukar säga, - blod, svett & tårar! Jag har gett allt jag har för att ta mig dit. Med det har jag tagit mig igenom den största händelsen i mitt liv! Visst, resan kanske kommer att fortsätta i några år till, kanske hela livet, men som det känns nu....så är jag förbaskat stolt !! Jag får nypa mig i armen...

 

Jag har klarat det.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-