-"allt är inte guld som glimmar, silver duger det också"

Hej!

 

Igår fick jag några riktigt bra övningar i redcord utav min sjukgymnast. Man får spänna sig rejält och hålla kontroll över kroppen för att klara utav dem. Jag fick tre olika övningar som jag ska träna på fram tills vi ses nästa gång. Jag körde första passet idag och jag klarade utav dem hyffsat bra! Att det alltid är lite att jobba på ger mig motivation och jag strävar framåt.

 

Igår fick jag även något jättefint!, en man kom fram till mig och vi pratade lite om allt som hänt, så plötsligt säger han - allt är inte guld som glimmar, silver duger det också. Och räcker mig en golfboll helt i silver. Vad glad jag blev!, tack så mycket!! Den fick symbolisera min golf den senaste tiden. Som jag skrivit i ett blogginlägg tidigare "jag är inte perfekt men fungerar ändå", så blev det ännu med bollen, även om det inte var en guldboll så räcker den minst lika långt!

 

jag har reflekterat mer över "mitt nya liv". Det har varit ganska så mycket senaste tiden och en del saker tar mer tid att processa än andra. Så vad kunde jag göra bättre än att hjälpa mig själv på traven?, jo, jag skrev ner allt som hänt de senaste två månaderna, allt jag gjort och till största del, allt jag känt. Vilken salig blandning!!!
Alla känslor jag upplevt under två små månader är nästan lika mycket som jag upplevt under mina 22 år...... Herregud....


Det sjunker in mer och mer, i alla situationer jag är i, att jag lämnar den "gamla Carro" mer och mer.
Det är lite sorgligt, det var ju ändå en person som såg ut och gjorde saker på ett sätt, nu blir det ett annat. Vissa saker är desamma än idag men det går inte en minut utan att jag tänker på hur allt var och kändes förut.

Jag låter allt ha sin gång, jag vill inte skynda på processen,
Det är en sorg som finns där, jag kan inte göra annat än att se och ta emot den.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-