Stenson vs Kaymer

Hej!

 

Jag har så mycket att berätta om!!! : D

På väg hem från Malmö och PGA National, det har varit en fantastisk dag! : D vad roligt jag har haft!!


Dagen började med att jag mötte upp de andra killarna i landslaget samt de personerna som hade hand om den biten. Sedan hade Henrik Stenson & Martin Kaymer presskonferens, som vi fick vara med på. Det var även något nytt för mig. : ) efter pressfrågorna gick vi ut för lite lugnare miljö, då fick jag träffa både Fanny Sunesson och Henrik! Det var riktigt roligt och väldigt trevligt att få en pratstund med dem. Så säger Henrik, - jag har något åt dig för allt som varit, lite inspiration!
Det kändes som att jag precis slutat andas.....till mig!?, herregud, vad ska jag få?
Så gav han mig en flagga från Sawgrass (The Players Championship)!!!, med några inspirerande ord från Fanny och honom! Inte nog med det fick jag även den kända gula flaggan.....från var?, jo Masters!!, med ännu mer inspirerande ord och en signatur utav Schwarztel !!!!

 

Jag blev helt varm i hjärtat. Tack, tack så otroligt mycket, vad jag blev glad. Att det finns så fina människor som gör så bra saker, nu kanske jag börjar förstå att min historia faktiskt slagit en del. Men det är ännu svårt att förstå, jag har ju inte gjort mycket annat än att vara mig själv och gjort ett val, jag ska leva livet, fullt ut. Vad det än tog utav mig ger jag tillbaka i livsglädje! Nu är det bara att fortsätta på tåget, tåget som hade sin avgångsresa redan dagen efter operationen, det var där det började.

Efter det mötet med Henrik och Fanny gick jag till rangen. Rangen!, där jag till slut skulle stå och slå lite bollar, oj oj oj, lite nervös var jag! Det var ju så mycket folk runt omkring också..!


På rangen fick jag hälsa på Martin samt hans manager/caddie för dagen, Johan Elliott, det var också väldigt roligt! :) Vilket möte med världs-stjärnor!, vilken dag! Jag kan säga att jag fick hur mycket inspiration som helst!

Så till slut var det dags att slå....


Ganska mycket folk som sagt så man är ju lite utsatt när man står sådär. Men det gick BRA : ), jag slog väldigt bra slag och det känns ju alltid bra. Men viktigast är att jag klarade utav det!! : ) jag blir så stolt över mig själv, varje sak är en ny prövning!
Bilder från dagen kommer !

Artikel som publicerades idag: (på två olika ställen)
http://www.ladieseuropeantour.com/main_article.php?id=53929&pid=1001
http://www.bunkershot.com/post/7225073081/caroline-larsson-pursues-golfing-ambitions-on-one-leg

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-