Adrenalin

Hej!

 

Idag har det varit en jättebra dag på Kristinehamns golfklubb!, jag var där på deras Cancergolf-tävling, för att prata lite om min situation och sedan slå lite bollar för att visa hur allt går och hur jag gör nu. : )
Livet fortsätter.

 

Jag hade väldigt roligt och fick slå lite wedgar, drives och några puttar. Det blev bra "uppvärmning" inför måndag, att slå inför publik på det sättet, det har jag inte gjort förut. Alla var nöjda med dagen och killarna samlade ihop nära 100.000 till Cancerfonden - för forskning!!, riktigt bra och imponerande tycker jag! Men det är för att så många människor kom och deltog som det blev så lyckat.

Så var det dags för mitt "föredrag", lite nervöst var det i början då det inträffade en liten incident.....


Jag hade för säkerhets skull skrivit ihop viktiga punkter jag inte fick glömma bort att prata om.....så när jag ska förbereda allt slår jag på min lilla handdator och får till min förvåning se att allt jag skrivit är borta!!! Varför skrev jag inte på vanligt hederligt papper?

Haha, ibland gör man bort sig och då är det tur att jag inte fick tunghäfta eller att det blev helt blankt i huvudet, jag fick improvisera istället : ) men det gick bra!!, jag fixade det!


Tack alla som kom och lyssnade, jag hade riktigt roligt. : )

Imorgon bär det av till Malmö!, jag bloggar om hur allt går därifrån! : ) ha en fortsatt bra helg!


Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-