En lyckokick i livet

När jag får en golfklubba i handen, svingar upp, slår till, ser bollen flyga, då mår jag bra ...

Det har hänt så mycket på sistonde och då är det skönt att veta att jag har banan att luta mig tillbaka på, det har blivit min lilla fristad, det är där jag är trygg och trivs allra bäst, där finns inga krav. Jag får verkligen vara mig själv.

 

Idag gjorde jag en intervju för tidningen Corren, (lokalt i Östergötland), artikeln kommer väl här i dagarna! Men det var riktigt kul och jag tror att vi fick ihop något bra. Jag var imponerad utav de fina bilderna fotografen tog, de blev verkligen bra.


Vilan i helgen gav mig riktigt mycket energi, det var precis vad kroppen behövde! Det fick till och med bli ett dopp i havet, det var om något uppfriskande! : ) Igår och idag har jag haft ork att stå och träna ganska mycket och även orkat hålla fokus uppe så att slagen blivit bra. Jag är glad för att jag tog mig vilan, tror jag höjde mig ett snäpp bara genom det. Imorgon blir det 18 hål för första gången! Det är dags att testa det och jag känner mig riktigt sugen på att spela. Nu är det ju nedräkning till lag sm, bara drygt en och en halv vecka kvar...

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-