Min lyckodag

Hej!

 

Dagen före midsommar....spenderas i Uppland som tidigare år : ), jag ser fram emot det mycket då det brukar bli väldigt roligt : ) tradionellt firande och mycket glatt folk.
Ute på landet är det så lugnt och jag kan samla all kraft jag behöver för vidare träning. Idag har det ösregnat hela dagen så jag har lagt energin på protesträning. Det gick bra och jag tycker att jag kan gå mycket bättre nu, det är väl främst för att jag fått protesen avkapad så att den är lite lägre än förut. På förra besöket fick jag också en extra fjädring insatt s att jag kan flexa knät utan att det böjer sig. Lite svårt att förklara men det kommer att underlätta i golfsvingen.

 

Jag har inte berättat så mycket om mitt knä förutom att jag sagt att det är samma knä som Sarah Reinertsen. Otto Bock är märket. Mitt ben/knä kan alltså både flexa utan att böja och vrida i sidled med foten stilla. Båda egenskaper ser jag som mycket positiva för min golfsving. Alltsammans sitter för nuvarande fast med kardborre, något det inte ska göra sen, men är en nödlösning för att jag vill ha protes så snabbt och då de spår att de måste göra nya hylsor relativt ofta.

 

Jag har idag fått två riktigt fina och roliga telefonsamtal! De förgyllde verkligen den "grå" dagen!, jag väntar lite med att släppa på nyheterna ; )

Ha en bra midsommar! : )


Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-