Första slaget! : )

Hej!

 

Idag bestämde jag mig, jag skulle prova att slå med protesen! För första gången....
Jag var riktigt nervös innan jag satte igång, jag visste ju inte om knäet skulle "knixa" i baksvingen. Skulle jag stå med rakt ben? Böja knät?.... Många funderingar....

Men det gick!! Till slut fick jag iväg bollen!, om än lite mer osäkert än på ett ben så kunde jag slå! Det kändes underbart!
Det gäller bara att lita på benet och att försöka vrida upp så att det inte bara blir armar..!


Främst så är det mycket bättre än att stå och nöta på ett ben då jag blir trött så fort. Med protesen kan jag ju avlasta mitt egna knä och fot. Det blir ett "svårt" beslut i sommar, är det bäst att slå lite bättre slag på ett ben eller vara skonsam mot kroppen?
Valet är självklart i längden.... : )

 

Innan lunch idag hade jag hunnit med både gym och golf, känns väldigt bra!, jag fick världens lycko-kick idag på gymmet, det var riktigt kul att träna!, syrran och jag peppade varandra till bra träning. Hon är verkligen världens bästa syster och jag är så glad att hon är hemma för tillfället ; ) Det kommer bilder ifrån golfträningen idag lite senare! : )

 

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-