Min vardag stavas....träning!

Hej!

 

Jag har aldrig i mitt liv fått träna såhär mycket.....slita, kämpa, järnvilja, "dont say you can't", nu är det bara framåt. Det som driver mig är att jag vill komma tillbaka, tillbaka till det liv jag "levde". Det var ett liv jag älskade, ett bekymmerslöst liv, fast jag vet nu att jag begick ett stort misstag......jag var aldrig såhär tacksam för saker som jag är nu. Tänk om jag "visste" vad som skulle hända mig!, men det kan vi aldrig veta...
Nu har jag med mig fler erfarenheter och tacksamhet i mitt "nya liv", jag uppskattar allt mer, jag är mer ödmjuk och har tankesättet att "jag är tacksam för allt, inget är längre någon självklarhet". Varje dag tänker jag på allt jag kan göra, trots det som har hänt mig. Det är en stor lärdom.

 

Igår spelade vi 9 hål på klubben. Det gick bra för mig, mina drives var de bästa men jag såg också att jag behöver träna på mycket. Det är på banan det visar vad som funkar och vad som är sådär. Jag ska i alla fall ut till banan och köra hårt idag! Det får bli fokus på närspelet.

 

Efter golfen väntade gymmet, något som gick väldigt bra! Jag körde hård ben och bål träning!, kan säga att det känns idag : ) men jag tycker att det är skönt med träningsvärk, då vet man att man har gjort något. Smärtan i mitt ben har lugnat ner sig ganska mycket och det är jag jätteglad för, det gör att jag kan vara igång som jag vill igen :), genomföra all gym- golfträning och protesträning. Nu väntar jag bara tills jag kan gå riktigt bra med protesen, då har jag även Två händer igen!
Tänk att något som var så "självklart" förut, får jag slita för nu.

 

Det är i övrigt en ganska lugn helg, men man behöver vila upp sig också för att orka med allt. Imorgon kör jag 100% igen. Snart ska jag iväg och köpa Aftonbladet då jag fick veta att intervjun om mig skulle bli presenterad idag, kan vara kul att läsa :)

Ha en fortsatt bra dag,


Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-