Skogspromenad

Hej!

Idag har varit ännu en fullspäckad dag, vaknade imorse vid åtta och var ganska pigg. Piggare skulle jag bli en kvart senare...
- hej, jag ringer från TV4 Värmland, vi skulle gärna vilja göra ett inslag om dig!?
- ja, vad roligt!, så bestämde vi några timmar senare. : )
Jag tycker att det är riktigt roligt att så många vill uppmärksamma min "historia", "framgång", ja vad man nu kan kalla det. Det bästa med tv är ju att de ord jag säger kan ingen ändra på och då kommer de rakt från hjärtat. Till skillnad från hur det kan vara med tidningar...en del skriver som de vill.....
Idag läste jag något om mig själv som jag inte har sagt...Ska jag spela VM?
Vad jag vet Är jag inte fylld utav testosteron......
VM är bara för herrarna, det finns inget för damer. Jag ska spela den tävlingen som är Efter VM, ville bara poängtera detta för er som läste och var lika förvånade som jag imorse.

 

Intervjun gick bra idag, vi höll till på golfbanan och då känner jag mig hemma. jag hoppas och tror att vi fick till det bra, inslaget kommer att (förmodligen) sändas lokalt imorgon bitti! Med undantag för om de skjuter på det . : )

 

Efter intervju, sjukgymnastbesök och en träff med min kompis Erika fick jag en liten galen ide om att jag ville ta mig en promenad! Utmana träningen med protesen! Och inte var som helst, jag åkte till spåret, där jag förut har kämpat, kilometer för kilometer, där svetten har runnit men jag har alltid lyckats gå i mål, där har jag känt mig lycklig många gånger. Vid spåret får jag ny energi och ny kraft, fågelkvitter i all ära, nu behövde jag musik! Jag satte i lurarna, på med protesen och "stapplade" iväg.......vilken härlig känsla!! Som jag har väntat på detta!, ute i naturen igen OCH på spåret!

Man kan klara av allting!!, vissa saker kräver bara mer, ibland måste man kämpa, men framförallt TRO! -"hoppet är det sista som lämnar en människa", -"sikta mot månen, missar du, ta en stjärna". Två citat sagda av kloka personer. : )

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-