Ordinary day

Hej!

 

Idag har min dag stavats golfbanan!, jag har tränat slag, putt, chipp samt spelat några hål med Sara på korthålsbanan. Det är riktigt kul att jag börjar få ordning på grejjerna, till och med drivern var min vän idag. Även om jag måste försöka få till lite mer längd i den så att det inte blir så tufft på stora banan. Men var sak har sin tid! : ) På lördag ska vi ha lite spelträning inför lag sm, något jag ser fram emot! Men det kommer bli ett litet prov för mig då jag inte har spelat där ännu....

 

Jag var även till sjukgymnastiken i Karlstad idag, träffade en jättesnäll och väldigt duktig tjej! Hon hade bra koll och gav mig några övningar tills vi ses nästa gång, det var sådana övningar där jag får kämpa lite, och det gillar jag! En övning gick ut på att jag skulle föreställa mig att jag har två fullt långa ben (när jag står upp), och därefter flytta tyngden så att jag står jämlikt med balansen. Den var riktigt svår och något jag får bita i!, testa gärna det hemma men ha något/någon nära så att ni kan greppa tag i det om ni ramlar, för det finns viss risk : )

 

Så, idag har jag alltså fått två nya små delmål att jobba mot. 1 = Klara av övningen från sjukgymnasten tills nästa vecka. 2 = Spela 18 hål på lördag....

Glöm inte följa min fantastiska syster på LET (Europatouren) imorgon, www.ladieseuropeantour.com

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-