Swedish Invitational

Jag har fått en inbjudan, en riktigt fin inbjudan! jag ska få spela Swedish Invitational i Skåne (Bokskogens gk) 12-13 augusti där de bästa handikappgolfarna i världen är inbjudna!! Det är så roligt att även jag fick en inbjudan, vilken möjlighet att spela med de riktigt duktiga spelarna!! Där har jag riktig inspiration, kommer bli hur häftigt som helst! Jag är så glad!! : D

 

Den tävlingen spelas efter herrarnas lag VM för handikappade, och vad betyder det? - jo, min stora inspiration Manuel De Los Santos kommer dit!, klippet finns längre ner i bloggen, annars sök honom på youtube, han är riktigt grym och har en megasving!!! Jag ska åka ner och titta på VM tänkte jag och det ska bli riktigt kul att se honom spela! Tänk om jag rentav får chansen att prata lite med honom under den andra tävlingen, det vore ju en dröm! : )

 

Jag fick även en annan förfrågan idag, reportaget igår satte verkligen saker i rullning! : ) Sportbladet ringde och ville göra en intervju med mig imorgon, det ska bli roligt! Det är ju min vän Gabbie som gör det så jag blir nog inte besviken ; )

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-