Utprovning och träning!

Hej!

 

Jag fick protesen i torsdags!, eller fick och fick, jag provade protesen för att sedan upptäcka att jag inte skulle få med den hem....!
När jag kom till ortopedverkstaden visade ingengören mig mitt framtida ben, oh jäklar vad snyggt det var!! Det såg ut som ett riktigt sport-ben.
Jag blev riktigt glad och kände mig ivrig som ett barn på julafton...jag vill prova, jag vill prova nu!!!!


Jag bara längtar efter två ben igen!!!

Så satte vi igång. Det var trångt och passade inte riktigt bra så vi fick kapa till den efter mig!, efter en del "kämpande" kom jag ner i låret. Protesen går alltså ända upp i skrevet och bakom sittbenet för att sitta ordentligt...snacka om intimt : )
Men den passade faktiskt riktigt bra för vara första gången de gjutit den! Så jag ville ta mitt första steg, mitt första steg mot mitt nya liv, med protes!
- app, app, app nu tar vi de lite lugnt!, du får inte gå än.
Jag kände ett par händer som tog tag i mig, nu blev jag irriterad. Det var sjukgymnasten (!?) som motsatte sig mina framgångar!!!?, nu jäklar!
- släpp mig, jag SKA gå!
- du vet inte hur man gör!
- ta det lugnt, släpp mig, jag ska gå.
Så släppte hon...jag tryckte höften framåt och hälen på benet landade för första gången i marken, sedan rörde jag höften framåt och knät böjde sig, jag tog sats framåt och kände hur jag tog steget, vilken känsla!! Hur underbart som helst!

Kände världens känslovåg av lycka stiga uppåt, jag har två ben igen!!, jag har TVÅ ben igen!!! Jag kan inte förstå, tänk att det finns något så här bra! TACK, jag ville bara skrika.

 

Vilket bra första möte med mitt ben.

Ortopedingengören såg ganska imponerad ut och jag blev jätteglad, det är så roligt att han nu förstår vad jag vill, vart jag är på väg och att vi kan jobba tillsammans! Vi har samma mål! Läget är som det är, vi kan bara jobba från där vi är.

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-