Körigt värre...!

Hej!

 

Jag har nu upplevt de stressigaste dagarna i mitt liv. Lugnt konstaterat! Sedan min operation fick mitt liv ny fart och det har inte varit lugnt en endaste dag....nu vet jag hur en riktigt "busy" person har det. När får jag pusta ut?
Men jag måste medge att jag har roligt under vägen, kanske är en vanligt förekommande mening från mig men jag har faktiskt det, jag hoppas att det fortsätter i samma stil.


De rosa kryckorna är även invigda!, jag är helnöjd! De är häftiga men främst avlastar de mina stackars händer som har tagit all stryk innan. Måste lägga upp en bild på dem senare!

 

Jag var iväg till banan och tränade idag också. Det gick bra även om jag inte orkar hålla orken uppe så länge. Jag tycker att jag gör framsteg eftersom jag kan slå mer och mer bollar för varje gång/dag!, idag blev det ungefär 70! Jag slog även järn 7:an lite över 110m (carry) så jag är riktigt nöjd, kraften kanske kommer tillbaka? : )

En sak som i alla fall måste bli bättre är orken i min vänstra fot och ben! Jag tror och hoppas att det blir bättre när jag får protesen och kan avlasta det benet. Just nu kan jag slå ungefär 15 bollar innan jag måste sätta mig ner och vila.
Till veckan ska jag ut och premiärspela på banan!! Har dock inte bestämt om det får bli den lilla eller stora banan, det beror på drivern ; ) nu är det bara att träna!

Idag fick jag ett väldigt roligt samtal, det var från handikapp-landslagets coach. När han ringde mig pratade vi först lite om att det är tråkigt det som hänt med mig men sen gick samtalet in på alla de positiva saker jag älskar. Som vilka möjligheter det finns, olika hjälpmedel och hela tiden med undertonen att "ingenting är omöjligt". Den meningen betydde kanske inte så mycket för mig förut, det var något alla andra gjorde men inte jag.......jag kan säga att den är min verklighet nu, det är den jag lever med, livnär mig på.

 

Jag blev i alla fall riktigt glad när jag pratade med coachen! Han hade sådan härlig och underbar attityd som jag bara sett hos få jag mött sedan allt hände. Det som gjorde att jag blev så glad var att han berättade om olika personer som blivit drabbade som mig men lever precis helt normala liv, gör allt som alla andra kan och ibland till och med bättre. Där ser jag!, jag visste ju att det går!!!, jag hittade mitt kvitto!

Nu kommer jag sova gott inatt, nu har jag allt i ryggen inför vad komma skall. Imorgon får jag protesen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-