Intervju

Hej!

 

Idag har jag betat av de här punkterna:
- intervju med Svt
- träning
- sjukgymnastbesök
- läkarbesök

 

Det var nervöst idag innan svt reportern och hans kameraman kom hem till oss i Linköping. Jag ville ju vara avslappnad och helt "naturlig". Men jag kan säga att det var skitsvårt inför en megakamera!!! Som dessutom stod blixtstilla och stirrade på mig genom hela intervjun....herregud, det var en liten pärs!


Men efteråt när allt var klart och jag hade slutat tänka på om jag verkligen såg obesvärad, stel och onaturlig ut, så tyckte jag att det var roligt!! Det tar nog en liten stund att vänja sig vid att vara i den miljön. Jag är stolt över mig själv som klarade mig igenom intervjun utan några större misstag....det var ju första gången framför en sådan kamera. Men jag ska inte säga för mycket, det är ju upp till bevis på söndag 19.00 när det sänds!!!! Oj oj oj ...

 

Efter intervjun hemma i soffan åkte vi till golfbanan för att ta lite bilder. Det började med att jag stod och slog lite bollar på fältet, det gick bra så vi ställde oss senare och slog wedgar mot en green. Det var första gången för mig efter operationen så jag var lite nervös innan jag ställde upp och slog, speciellt när kamerakillen ställde sig bakom flaggan och jag stod 50m bort........-toppa inte den här nu!!!, var faktiskt de enda jag tänkte, haha. Som tur var slapp jag toppen och kamerakillen fick överleva :)

Efter en FULL dag lyckades vi klara av det mesta, det var stressigt, vi kämpade och slet men vi klarade det! Sjukgymnastbesöket och läkarbesöket gick bra det med! Tack mamma och Martin för all hjälp, ni är bäst! Och tack Svt för en riktigt bra dag och intervju!


Gonatt!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-