Kalabalik och putt-tävling! : )

Hej!

 

Det har hänt mycket de senaste dagana!, idag klarade jag av att ställa upp på en putt-tävling!!, mig och Ola emellan :) han kanske trode han skulle vinna lätt men nej nej, jag ger mig inte! Blev faktiskt lite förvånad att det gick så bra dessutom, det blev till slut lika oss emellan! Tränade även slag på rangen, jag slog bra och funderar på om jag verkligen ska "lyssna" på Fredrik om att flytta bak bollen i stansen, det känns som att jag skaver i väg bollen då....


Jag har ju en förflyttning i sidled på balansen och står rakt över vänster ben så jag når inte riktigt bollen då, så tills vidare kör jag på mitt sätt, vidare diskussion mellan tränare och mig.... :)

Efter träningen var det dags för en liten fika i det gröna med familjen. Vi dukade upp på gräset med plastbord och stolar, som verkligen sjunger på sista versen!!
Vi satt där i lugn och ro medan jag tog upp mitt ben i stolen så att jag satt som i en skräddarställning. Då kände jag.......-jäklar, stolen kommer vippa bakåt!!!, shit!, vad gör jag! Jag har ju kladdkake-fatet i handen!


Jag såg i de andras ögon paniken växa även om munnarna var som fågelholkar. Det var en riktig slow-motion situation där INGEN hann reagera. Och jag visste inte vad jag skulle göra. Så landade jag, bakåt, rätt på brännnässlorna.....!!
Jag kan ju säga att det svider rätt så rejält :), haha!! som tur var landade fatet med kladdkakan uppåt och fikan var räddad : )

Nu håller jag på att förbereda mig för intervjun imorgon, jag är lite nervös men hoppas att det går bra!, håll tummarna!


Ha en bra kväll,
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-