Sportspegeln !!!

JAAA jag vet!!, herregud!

 

Igår satt jag i soffan och tog det lugnt efter en dag med träning och många bestyr, då ringde telefonen.......

 

- Hej, jag är reporter på Svt1 och vi skulle gärna vilja göra ett reportage om dig i Sportspegeln. Det kommer att bli ett 3-4 min inslag <strong>nu på söndag</strong>. Vad säger du om att ses nu på onsdag och göra intervjun?

 

Åh herregud, vad roligt men nervöst!, var min tanke, sedan svarde jag. - Ja jag skulle jättegärna vara med, vi kan ses nu på onsdag. När vi lagt på skrattade jag nästan hysteriskt eftersom jag tyckte att allt tagit sådan fart och att jag inte kunde förstå hur min historia tagit sig ändå in på svt och att de nu ville uppmärksamma det. Helt otroligt, det trodde jag aldrig, men så roligt!, jag är så lycklig över att jag får visa att det går och förhoppningsvis vara en inspiration för många! Det är mitt huvudsyfte och varför jag strävar framåt, det driver mig.

 

Nu ska jag gå och lysa hela dagen, jag känner att det är ännu en dag av lycka! : D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-