Äntligen, på golfbanan!!

Hej!

 

Dagen började ute på soliga Höje (golfbanan), jag, Lollo & Ola åkte för att träna. I helgen kunde jag slå golfbollar utan att någon höll i mina höfter. Lollo satt ändå på huk bakom ifall att jag skulle ramla, det kändes som en säkerhet.
Men idag tänkte jag att jag skulle utmana mig själv och slå bollar själv! Jag litar på att min balans är bra så att jag inte kommer att ramla, men det är ju inte säkert.
Jag tog wedgen och började med korta chippar...det kändes bra, så jag provade pitchen och även den slog jag bra, till och med 70m!!

 

Gick på 8:an för första gången och vågade vrida upp så bra samt slå ut i framsvingen att jag slog 110m!!! På ett ben, jag kan inte fatta att jag nästan inte tappat någonting....innan op slog jag 122 med den. Otroligt.

Nästa tanke var om jag skulle våga testa drivern....- ja det är klart! Så medan de andra tittade väldigt olustigt på mig när jag sa det tog Lollo lite tveksamt men ändå glatt fram drivern. Okej, upp till bevis!!


Så slog jag till!, träffade ganska bra och den flög 150m!!! 3 1/2 vecka sedan operation slår jag drives....det kunde jag aldrig tänka mig innan....

 

På eftermiddagen var det besök både hos sjukgymnasten och ortopedverkstaden. Jag fick glada nyheter därifrån!!, jag får ett utav de bästa knäna redan från början! Samt en fot som är höj och sänkbar beroende på vilka skor jag har! Jag har också möjlighet att använda flipflops/sandaler vilket jag är jätteglad för, även om det inte hurras för på verkstaden ;)

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-