ROSA Kryckor beställda !!!

Hej!

 

Idag har mamma åkt till syster i Slovakien för även en tävling, hon avlösar Henrik i caddie-jobbet innan han åker tillbaka veckan därpå. Därför var jag och pappa själva hemma idag. Vi hade inte planerat något vilket var jätteskönt, kunde bara ta dagen som den kom och den blev till slut hur bra som helst!

Vi åkte en sväng in till stan och vidare för att käka lunch på klubben (Karlstad gk). Det var en prövning för mig men det kändes ändå bra när vi hade beslutat att åka dit. Det var jätteroligt att träffa alla igen och jag blev riktigt sugen på att träna!! Så jag bestämde att jag och Martin ska åka dit i veckan så ska jag slå mina första golfbollar! Det kommer vara så häftigt att se dem flyga igen, det har jag längtat efter! Vilken känsla!!
Så idag tränade jag mera balans, men det är tufft. Att stå på ett ben Länge är en riktigt ansträngning, speciellt när jag svingar med en klubba, det ska bli instressant att se i vilken hastighet jag klarar av.

 

Ikväll var dock dagens höjdpunkt, jag har beställt rosa kryckor!! :D jag tyckte att min kryck-vardag måste uppdateras från de grå till lite mera färg, nu längtar jag tills de kommer! De hette "Sport Pink" så det måste ju betyda att jag beställde rätt ;) bilden på kryckorna kommer inom en väldigt snar framtid!

Ikväll ska jag sätta igång och ladda inför imorgon...jag är så nervös!! Agrafferna ska tas imorgon och det är ca 40 st som sitter fastklamrade i låret. Förra gången jag tog agraffer kändes det som getingstick vid varje och nästan som små knivhugg när de satt snett.....det är verkligen något bortom det vanliga! Man ligger där och hör när hon knipsar dem på mitten, sedan sticker det till och bränner lite när de dras ur. Men jag önskade utav läkaren att han skulle sätta just sådana eftersom mina erfarenheter med stygn är lite mer obehagligare! Jag hoppas verkligen att det går bättre imorgon! Martin kommer hit så han får stötta mig. :)

 

Hoppas ni alla haft en superhelg!, sommaren kommer med stormsteg nu! Jag njuter av alla träd & växer som blommar, allt fågelkvitter och värmande sol!!, kan de bli bättre? : )
snart ser jag istället flaggor, gröna gräsmattor och hör gräsklippare i full gång : D

 

Kramar Carro

Detta är mina nya vänner i framtiden! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-