Vägas in

Hej!

 

Det har varit händelserika dagar samt omvälvande besök. Jag var en sväng på jobbet igår för att hälsa på. Det var riktigt roligt att få se alla (nästan) igen! Jag får ta en sväng till snart så att jag får träffa alla!, tack i alla fall för den fina uppvaktningen, ni är så Goa :)

Igår hände en rätt så rolig sak som jag måste dela med mig utav!, jag bad mamma ta fram vågen, just för att jag tänkte väga mig efter sjukhusvistelsen. Se om det hade hänt något!


OCH det hade det!!, hela 5 kilo har jag gått ner! Herregud, Jag blev förvånad och tänkte att "ja det var en riktigt bantningskur jag har varit på!" Det har alltid varit en vikt jag har strävat lite efter men faktiskt aldrig brytt mig om att uppfylla, jag har trivts ändå.
Men nu!!, ja jäklar!


Det var jag tvungen att dela med mig utav så jag ropade på mamma!!
- jag har gått ner 5 kilo, helt otroligt, vad har jag gjort?
Mamma kom in med en rätt så konstig min, fast jag var så glad?
- men.....du har ju tagit bort ett ben
- ja men just det!!, det har jag ju, det tänkte jag inte på

Snacka om att jag inte själv tycker att det är någon skillnad!, en till omedveten situation, fastän den här varade i väldigt länge!! Haha!
Att jag kan "glömma" bort det är lite skrämmande, men där ser jag att hjärnan min har inte registrerat det riktigt än....

 

Senaste två dagarna har jag haft lite mer smärta, jag börjar bli lite orolig nu...ska det inte börja lana utav? Hur länge kommer jag att ha det?, för det är riktigt obehagligt....
Men agrafferna tas på måndag så efter det kanske det lugnar sig!, jag hoppas på det!

Nu ligger jag och slappar och tittar ut på Vänern efter dagens alla bestyr och träning! Jag börjar känna att jag orkar mer i träningen nu och det är så skönt! Jag klarade av att belasta det opererade låret i några utav övningarna så jag är jätteglad! Det går framåt och till veckan ska jag iväg till klubben och slå några bollar har jag tänkt! Jag hoppas att jag klarar av det! det är bara att kämpa mot mina mål nu, det är det som gör att jag kämpar och håller mig igång! :)

 

Det är när man tappar motivation som man måste påminna sig om vart man vill och var man ska. Det får man aldrig glömma bort! Man kan göra allt man vill! Som Manuel säger - only believe!!

 

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-