Jag är inte perfekt men fungerar ändå

Hej!

 

Idag har varit en riktigt bra dag!, det var det första jag sa imorse när jag vaknade....vilken bra dag det är idag! En sekund senare tänkte jag, men vad säger jag! Jag har ju inte ens vaknat till och kännt utav hur dagen är, men det var som att jag hade bestämt mig för att den skulle vara bra. OCH vad positiv den blev! Alla människor jag mötte har varit så trevliga och allt jag planerat har bara flutit på....det handlar så mycket om inställning.

 

Idag har jag tränat och det gick väldigt bra! Jag tränade balans och satt 80 sekunder på pilatesbollen!, det var längre än jag trodde jag skulle klara!, vet inte om jag hade fixat det förut (innan operationen) på ett ben. Jag stod sedan upp och tränade benlyft uppåt sidan, klarade 2x8! det är jag jättestolt över. Det känns som att träningen har gått så fort framåt, men jag får väl se när jag träffar sjukgymnasten på måndag...upp till bevis!! : ) , Sen var det dags för mage och lite rygglyft. Efter min miniträning som var effektiv och bra blev jag jättetrött, så då väntade soffan i drygt en timme.... : ) men det behövde jag! Sömnen läker väldigt bra också.

 

Jag fick ett inlägg idag som betonade att "man skapar sin egen lycka" , det gick verkligen gick rakt in i hjärtat på mig. Det är så rätt och jag blev väldigt rörd. Man kan bara påverka sin egen livsvardag, den är fylld av val och möjligheter och väljer man efter hjärtat blir man verkligt lycklig. Vår mänskliga vardag är inte riktigt utformad på det viset så det är nog så viktigt att hitta det där lilla extra som gör en lycklig, även om man inte känner det djupt inom sig. Förut så strävade i alla fall jag mot perfektionism, jag ville vara på ett visst sätt och göra allt rätt, vad nu "perfekt" är? men jag tror i alla fall att jag vet nu, jag är inte "perfekt"men fungerar ändå,...varför vet jag de?.........jo för att jag känner att jag är lycklig. Cancern valde att stanna i benet för att ge mig en chans till, jag fick en chans till att leva, därför.

 

Kram Carro

 

Träning i garaget med Mimmi som åskådare, jag gör "sido-skruvar". Nedan - ännu ett lyckligt ögonblick.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-