Stora framsteg

Hej!

Tack för den fina responsen jag har fått sedan jag la ut bilden från gymmet. Det var med stort samlat mod som jag kunde lägga ut den, jag är så stolt över att jag klarade det så jag kände att jag ville visa alla bilden. Den kommer jag att titta på de dagar de känns tufft och motivationen tryter, för det var med sådan power och styrka jag kände den dagen då jag svingade min första golfklubba.

 

Jag har gjort stora framsteg sedan jag blev utskriven och det känns så bra!, igår tog jag steget och åkte till mataffären för att handla med Martin. Det är något som är så naturligt och vanligt att man aldrig skulle uppskatta det annars. Det är ju en självklarhet, kan man ju tycka. Men för mig, som skulle sitta i rullstol under handlingen var det ett stort steg, det var ju en "annorlunda" Carro till utseendet som åkte och handlade. Jag tänkte sedan att de kommer behandla mig på exakt samma sätt som jag behandlar dem, jag ska vara som jag är på bloggen och i mitt övriga liv, jag ska vara öppen och glad så kommer de att se på mig så också. När jag gick in med den inställningen i butiken kändes det precis som att allt var som vanligt, jag blev inte uttittad eller kände mig annorlunda.

 

Vad man kan förändra människor och deras inställning bara genom att vara på ett visst sätt eller tänka på hur man vill ha det. Det blir som en dragningskraft, en magnet vet vad den vill ha och när föremålet är tillräckligt nära så "suger" den åt sig det med all sin vilja. Vilken makt det är.

 

Idag har varit en underbar dag, mamma, jag och Malin tog en utflykt till bergs slussar. Där åt vi upp det sista av tårtan som var kvar sedan fredags, den var fortfarande lika god :) och sedan åkte vi och tittade på Martins fotbollsmatch, vi satt där i solen och njöt vilket var jätteskönt. Det börjar kännas mer och mer att de bara tog en "bit" av mig, de har inte tagit min personlighet eller mig, Carro. Jag njuter av att jag fortsätter leva mitt liv precis som det var innan. Men nu känner jag mig själv ännu bättre, jag känner mera kärlek och uppskattning till livet och det är en underbar känsla, det är total
lycka.

 

Jag måste bara nämna min fantastiska syster som är i Portugal och spelar tävling, hon har spelat jättebra även om jag vet att hon tyckte det var tungt idag! Jag är i alla fall så stolt över dig syrran, det ska du veta. Du är den bästa systern man kan ha!

Kramar Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-