Nu är jag på "andra sidan" om det jobbiga..

Hej!

Nu har det gått två dagar sedan operationen av mitt underben och först nu känner jag mig stark nog att skriva och berätta om allt.

På torsdagsmorgonen kom jag och Martin till sjukhuset, vi var här fem över åtta och blev tillsagda att byta om direkt eftersom jag var näst på tur. Det kändes helt okej och magkänsla var lugn. Jag hann även med en liten meditationsövning som jag fått av Lennart, den hjälpte mig att ytterligare uppskatta vad jag har framför mig.
Jag kommer inte att gräva i det djupare men jag känner ett sådant lugn inför allt, jag känner att jag fixar detta och att allt kommer att bli bra, ja känner det till 100%. Jag förstår att människor kanske uppfattar mig som "för positiv" eller att de tror att jag förtränger vardagen och inte vågar vara ledsen, men det är verkligen inte så.

 

Efter två toabesök och ombyte ringde de från operation och sa att det var dags. Dagen innan hade jag fixat så att Martin fick följa med ända in till operations-salen, något som kändes helt rätt nu när vi var på väg, det gjorde mig så lugn. Vi åkte ner och in till narkosavdelningen där jag skulle få min ryggmärgsbedövning. Efter två misslyckade försök gick det till slut, det var en pärs då det gjorde lite ont. Eftersom allt hade tagit lite tid fick vi lite "bråttom" in på operation och vi rullade in direkt. Nu är det verkligen på gång tänkte jag, nu händer det. Men även om tankarna snurrade i huvudet kände jag mig otroligt lugn, vet inte om det berodde på all medicin/bedövning eller om jag verkligen var så förberedd på det här. För jag har gått igenom den här "mardröms-dagen" 1000 gånger i huvudet och jag kände mig rätt illamående när jag har tänkt på den förut. Och nu KÄNDE jag så här?, hur är det möjligt att vara så lugn?

 

Alla tankar gjorde mig rörd medan jag låg på britsen och jag kände sådan kärlek, det var nu sju personer runt omkring mig som pysslade med allt. Jag höll Martin i ena handen och en narkosläkare i den andra och jag tyckte själv det var så fint att jag föll en tår och hasplade ur mig något i stil med -jag tycker om er så mycket allihopa. Det är rätt kul när jag tänker efter, jag måste ha verkat helsnurrig!!! Haha!!
Tittade Martin i ögonen en sista gång innan jag tre sekunder senare fick mitt sömnmedel och slocknade....

 

- Det är BLOD överallt!!,
Vad är det som händer?, hade jag vaknat mitt under operationen?
Nej, som tur var var det bara en nål som råkade åka ur när de flyttade mig, vilken tur!

Känslan av att vakna upp efter en sån här operation är obeskrivlig, det kändes som att de hade opererat foten och att jag i panik ville vicka på tårna. Men det gick ju inte....
Jag fick veta efteråt att allt har gått bra, de behövde inte ta lika mycket som planerat vilket var jättebra. Men det var god marginal till den översta tumören. Jag mår väldigt bra efter omständigheterna, är bra smärtlindrad och väl omhändertagen. Jag är så tacksam för det, alla på avdelningen är så underbara, tack!
Jag känner ett lugn och att allt ser ljust ut, jag känner även att allt är okej och att jag kan röra mig.

Idag har jag med hjälp av mamma & pappa STÅTT upp!!, första gången!, helt otroligt! : D Nu har jag klarat av det!, det värsta är över!! Äntligen!, nu är de bara att blicka framåt! Nu är ja på "andra sidan" om det jobbiga! :)

TACK alla för fina sms, mail, telefonsamtal och ALLA Fina vänner och
nära & kära som besöker mig!, det är så roligt och jag blir så glad!
& tack min fina sambo Martin för att du har varit med mig hela tiden och ställer upp så för mig, jag älskar dig
:)

Bästa syster, fortsätt kämpa och spela bra i Turkiet, jag är så stolt över dig! Följ henna på www.ladieseuropeantour.com

Kram / Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-