Min livssituation är ett faktum

Hej,

mitt liv har tagit en ny vändning, en drastisk vändning, en vändning jag aldrig kunde ana. Jag är inte beredd, det fanns inte med i min livsplan, det skulle aldrig drabba mig...

När jag tänker på hur människors liv förändras drastiskt har jag alltid tänkt att, fy fan vad starka de människorna är!, hur orkar de gå igenom något sånt här?, varför i helvete måste de drabba människor??, nu har det drabbat mig...

 

Förra veckan var jag på återbesök på sjukhuset för att få reda på hur det ser ut för mitt knä/underben efter operationen. Jag hörde direkt att det inte lät bra på läkaren....Min läkare sa, - det ser inte så bra ut på dina röntgenbilder..

TUSEN tankar flyr genom mitt huvud..."men vad fan, är tumören tillbaka!!??, blir det ännu en ny operation?, näe jag orkar inte det!, ta mig härifrån!"

Han samlar kraft för att säga nästa mening, -du har inte längre en godartad tumör, du har flera elakartatade som växer i din vadmuskulatur..

Vad menar han med det här?, nu förstod jag verkligen ingenting....är det på riktigt?

 

- Det finns ingen behandling som biter på den här typen, vi har inga belägg för att den sprider sig men eftersom detta är så allvarligt måste vi ta bort din ben, strax ovanför knät....

???, nej det här är inte sant...jag fattar det inte, de kan ju inte bara ta mitt ben!!, fattar de vad de gör för något!!, nu har jag inget liv kvar!!!, vad håller de på med??, blir uppriktigt förbannad.

Känslorna har svallat upp och ner den senaste veckan, jag trodde aldrig att jag skulle ta detta besked så "bra" som jag gjort... jag känner att det är orättvist det som har hänt, det borde aldrig fått hända, men nu är det ett faktum. Det är något som jag kommer att få leva med hela mitt liv, hela mitt ben kommer aldrig att komma tillbaka och jag kommer få starta om på ny kula.....

 

Ett nytt liv, till en början helt annorlunda än det jag lever nu. Men jag har visioner, jag har mål, jag har människor som stöttar mig, tänker på mig och som ställer upp. Jag känner att jag är stark, att jag kommer att fixa detta. Hela situationen är förstås helt fruktansvärd, men jag kommer att kämpa för att vara SAMMA CARRO som jag alltid har varit. Jag vill leva detta liv igen, för jag älskar det! Den positiva synen på livet kommer aldrig att förändras, jag har inte valt att gräva ner mig i detta, det bästa sättet för mig att bearbeta och komma på fötter igen är att prata om allt, reflektera känslor, tankar och känna att alla är med mig i det här. Det gör mig stark.

Jag talar om det öppet just för att jag vill ha samma respons tillbaka. Men jag vet och accepterar att människor reagerar på olika sätt och att det kan vara svårt att veta vad man ska säga, både till mig och till andra, jag vet, jag sitter i samma båt, inga frågor är någonsin dumma.

 

Livet är fan inte rättvist, inte på några plan, men jag har tagit upp till kamp, jag ska visa att det går, jag ger mig aldrig.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-