4 veckor kvar...

Hej!

Först och främst måste jag säga, GRATTIS till syster som spelade bra i Marocko nu i veckan! Det var hennes andra europatour-tävling och hon klarade cutten och placerade sig dessutom på 42a plats!, Mycket bra! : D Jag önskar jag hade kunnat vara med och vara caddie men Ola fixade det galant!, bra TEAM! : D


Idag har jag cycklat på gymmet, gick riktigt bra och kände mig mogen för lite redcore, så det fick bli det med. Dock var jag seg i armarna så jag tog det lite lugnt med dem : ) Känns i alla fall hur bra som helst att jag är igång nu igen!!

Nu är det bara ca 4 veckor kvar till första tävlingen! Hjo-s-open, som jag siktar på! Det kommer bli tufft eftersom jag inte har börjat träna eller slagit sedan operationen, men jag sätter det målet så får jag se när tiden närmar sig om det verkligen kommer gå. Det vore skönt att börja spela igen och framförallt kul! : )

Imorgon ska jag träffa min sjukgymnast Marcus och träna, jag får se vad jag kommer att få gå på denna gång. Tycker att vi gör snabba framsteg. Det är även MR-för mitt knä imorgon!, vilket jag är lite nervös för. Får nästan lite panik när man måste ligga blixt stilla i 50 min, jag vill bara röra mig, eller så börjar det klia överallt!, hemskt : )


Kvällen avrundas med slutspel, Heja FBK!, hoppas de avslutar detta med en vinst ikväll!, vore kul!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-