Härlig helg i Uppland !

Hej!
Jag har spenderat helgen i Östhammar och det har varit jättemysigt. Det har varit lugnt och vi har fått tid till att göra alldagliga men så viktiga och roliga saker som man annars inte hinner med, nyttigt för kroppen! :)
Träffade även min bollsponsor, TEAM Brolin!, det var roligt!

Imorgon bär det hem till Värmland igen, jag ska satsa på att komma iväg och träna lite golf. Benet känns så bra nu och det går fort framåt! :) veckan blir även fylld utav gymträning (försiktig) vilket jag också ser fram emot! Jag har börjat cykla på träningscykeln och det går förvånansvärt bra det med. 20 min om dan är beordrat så det är bara att rätta sig efter det !

Jag är så sugen på att komma igång med golfspelet på riktigt igen!! Vill ha gröna gräsmattor och skönt väder. Vid det här laget förra året hade jag varit på tre träningsläger samt spelet tävling...men snart
så!

/ Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-