Bara att hålla ångan uppe när man ändå är där

Halloj!

Jag sitter och pusslar ihop hela sommaren just nu, om ni läst bloggen innan vet ni att det är fullt upp f.r.o.m maj!! Då menar jag verkligen fullt upp, men det är samtidigt roligt! Det som jag nu håller på med är att boka alla flygbiljetter fram och tillbaka, hotell, transfers osv. det tar en evighet! Men hittills har det gått helt okej!

Igår var jag till gymmet och fick övningar till övriga kroppen. Jag är inte van vid den styrketräningen och tycker faktiskt att den är rätt så tråkig, om jag ska vara ärlig....innan har min träning bestått av övningar där man tränar core, balans, styrka och explosivitet samtidigt! Det är ju det som är roligt : ) Men det innefattar att hela kroppen måste vara friskt...och det är den ju inte nu...

Idag blir det lite mer pusslande och sedan kör jag ett försiktigt gympass ! "Bara att hålla ångan uppe när man ändå är där" : ) Ha en bra dag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-