Nu är det snart i hamn

Hej!

I veckan och idag har jag hållt på att försöka snickra ihop och starta mitt egna företag : ), och än så länge har det gått som på räls och ser ljust ut. Har bara några papper som ska skickas till bolagsverket så ska det nog snart vara klart! Känns hur bra som helst. : )

Jag har också gått igenom mitt sommar-schema idag.....det verkar som att jag har två "lediga" veckor under perioden maj-oktober....! Därimellan är det golftävlingar, caddie åt syster och jobb hemma. Fullt upp kan man säga!, men det är roligt och något som driver mig att bli bra i benet snabbt, för jag vill bara komma igång nu. Det är bra att jag känner att jag är på gång, det är som att jag lämnar alla händelser bakom mig och det känns bra, lite befriande.

Gjorde ännu ett nytt framsteg idag och åkte till gymmet, tränade benet försiktigt, inte med några vikter eller så utan mest rörlighet. Sedan körde jag lite mage, rygg och armar! : ) Jag lär väl märka om jag gick på det för hårt imorgon : ) Snart hoppas jag att jag är igång och kör träning samt tester med Wandus, det fixar vi!

Nu på eftermiddagen hade vi det mysigt hemma och åt våfflor med glass & sylt på självaste våffeldagen : ), väldigt smarrens!

Ha nu en bra helg, det ska jag ha ! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-