Idag har jag tagit mitt första STEG

Hallå!!

Idag har varit ännu en liten utflyktsdag i solens anda, det var ju 12 grader också! Helt otroligt skönt, hoppas att våren kommer med stormsteg för jag vill ha gröna gräsmattor NU! Även om jag inte kan spela än kan man i alla fall drömma sig bort....Syrran kom precis hem och hon har varit söderut med Ola i några dagar för golfspel. Fick se bilder och det såg ut som ett annat land än det jag lever i just nu!

Idag var det en månad sedan jordbävningen i Nya Zeeland och jag har verkligen ägnat tankarna dit idag, det känns väldigt långt borta men jag kommer ändå ihåg panikkänslorna. Jag har hört att de lätt kan försvinna efter en chock, att man neutraliserar allt och inte tycker att det "är så farligt". Men händelsen satte djupa spår i både mig och syster. Roligt är i alla fall att Lollo återhämtat sig såpass bra att hon kan lägga full fokus på sitt spel och sin träning igen!

Efter jag hade vaknat imorse, ätit frukost och gjort mig iordning bestämde jag mig för att träna benet en liten stund. Jag belastade mer och mer och till slut kunde jag stå med båda benen helt raka ner i golvet! även om min höft inte är i fullt rätt läge så kunde jag stå utan kryckor! När det ändå gick så bra tänkte jag att, "jag vill nog prova att gå.." och tog mitt första stappliga steg efter operationen!! Jag blev så lycklig!, jag kunde "gå" igen, även om det bara var 5 meter så är det ett jätteframsteg! Idag mätte vaden 39,7 cm och det är ju också helt fantastiskt! Det har gått ner 3,6 cm! Nästa vecka kan jag nog släppa kryckorna helt, träning löner sig verkligen, tack till jättebra sjukgymnastik Marcus!

Nu är det natten, sov gott!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-