DU är VÄRD din vikt i guld !

Hej!
Nu hade jag äntligen tid att skriva lite på bloggen. Det har varit fullt upp för mig ett tag nu, men inte av träning, tyvärr.
I torsdags var dagen kommen då jag skulle ta bort min knöl i vaden/knät. Den hade hunnit växa sig väldigt stor igen och mätte ca 10cm, problemet den här gången var att den satt mitt emellan de två benen nedanför knät i vaden/smalbenet. Jag visste alltså att de skulle gå in på både fram & baksidan samt ta bort de ligamenten som håller ihop de båda benen. Det jag var orolig för var om de skulle behöva ta någon muskel eller att jag skulle få nedsatt funktion i benet eller foten.


Men ALLT gick bra!!, operationen tog 4 & en halv timme och var enligt läkaren komplicerad så jag är väldigt tacksam att det gick så bra! De första två dagarna hade jag ryggmärgsbedövning och mådde då jättebra eftersom jag inte kände någon smärta och var helt bedövad från naveln och neråt..

Nu efteråt har det varit kämpigare men med 14 tabletter och en hel dos vilja håller mig i fin form om dagarna! Det är träning och vilja som till slut vinner över allt!


Idag fick jag en väldigt fin present utav PJ & Skalman som gjorde mig jätteglad. det var en tapperhetsmedalj i guld med medföljande ram där det stod : "det är sådana som du som gör världen till en bättre plats, när någon har problem finns du till hjälp. Du bryr dig mer om andra än dig själv och vänder aldrig ryggen till en person som behöver hjälp. Denna speciella egenskap gör dig till en riktig hjälte, du är värd din vikt i guld"
TACK så mycket! : D jag blev jätteglad för presenten, riktigt uppiggande att få något så fint!

Nu ligger jag och vilar och väntar på att Martin ska komma hem, det är livet på kryckorna mellan soffan, sängen, toan och köket just nu. Men jag fixar allt med det stöd jag får från vänner och familj, tack för att ni finns för mig!
Ha en trevlig kväll :)
/ Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-