Njut in i det sista

Hej!

Sista heldagen idag, vaknade imorse och det var ovanligt varmt på rummet...det måste bli en bra dag!, ja!, SOL, varmt och blå himmel! : D Tog oss upp och åt en bauta-frulle med massa frukt!, vi har blivit riktiga fruktomaner denna resa! Det står fruktstånd i varje hörn så Lollo och jag är helt saliga över allt : )

Efter en riktigt bra start tog vi bilen och åkte till en hamn som heter Lyttleton, för att komma dit var man tvungen att köra på sling-ri-krok väg över ett berg! Det var riktigt mäktigt när vi var högst upp och hade utsikt över havet och hamnen! Mitt på toppen stötte vi även på ett filmteam som gjorde reklam för en ny Lexus bil, de berättade hemligheterna över hur man gör så att det ser ut som att bilen kör i 110 km/h på små slingriga krokvägar högt uppe på ett berg med havet som nästa granne! Jag har alltid undrat hur de får till de reklambitarna! Bilen var i alla fall riktigt snygg!, den skulle jag vilja ha! : /


Vi tog en Hokey Pokey glass (typiskt NZ) i solen vid hamnen innan vi åkte hem för att göra lunch. Den glassen är så jäkla god att jag funderar på att smuggla med lite hem! Perfekt blandning mellan vanilj och små kolakulor! På eftermiddagen tog vi chansen att gå till ett aquarium där de hade ett kiwi-house, där fick vi chansen att se en äkta kiwi! Den var jättesöt men väldigt skygg. När vi gick hem från stan mötte vi en Straybuss och jag blev nostalgisk....det var ju den bussen jag reste runt med när jag backpackade!, kändes som gamla tider igen!

Imorgon lyfter flyget tillbaka till det kalla landet Sverige, just nu hade jag inte haft något emot att stanna här och njuta lite till av värmen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-