Det gick inte riktigt som vi tänkt oss

Hej!

Lite sen med rapporten!, vi kom in så sent igår att jag inte hann skriva...! Ronden igår gick inte alls som vi hade tänkt oss!, det kändes och såg bra ut innan vi skulle gå ut, vi var taggade! Men fick en tung start då vi inledde med ett vattenbesök på andra hålet, därefter en treputt och en chipp-två putt på hålen därefter. Tung start och det kändes som om vi gjorde billiga fel, när vi kom till 15 hamnade vi i rejäla trubbel..två vattenbesök och vi lyckades rädda en dubbel, det var inte alls roligt...


Vi skärpte till oss och fick i tre birdies på de nästkommande fyra hålen!, sedan hade vi birdieputtar hela vägen in och fick inte i de två sista som krävdes för cutten! : ( Det var riktigt surt, men som vi sa igår, EN erfarenhet rikare! Det var vår första tävling på LET, och Lollo har inte startat säsongen bättre förut, det är positivt! : )

Idag har vi åkt Helicopter(!), riktigt häftigt var de. Gungade rejält när vi lyfte och även när vi vände i luften. Vi fick fin utsikt över banan, vattnet och bergen som omger Christchurch! Ska ladda upp en bild senare!

Nu ska vi sussa för vi har en späckad dag imorgon!, sov gott!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-