Sista inspelet

Hej!

Idag har vi spelat sista inspelsrundan, Lollo ska inte spela Pro Am imorgon och därför är vår träning på banan slut inför tävlingen. Så imorgon blir det range och putt/chipp träning, allt för att vässa slagen lite till. Idag spelade vi in med Louise Friberg, det var mycket trevligt. Vi antog att vädret skulle vara lika kallt och blåsigt som igår så vi hade satt på oss det varmaste vi hade....men det var bättre idag...och vi glömde solskyddsfaktorn! Jag har mindre smickrande rödbränta delar nu....den klassiska pike brännan på armarna, även kallad bonnbränna :(, trekanten under halsen...och röda anklar, hur jag nu i hela friden lyckades med det!? Ibland så... ! Solen är riktigt farlig, det märks direkt, nu håller jag hårt i faktorn hela veckan!

Efter en träningsfylld dag på banan åkte vi hemmåt för att fixa lite käk, det blev pasta köttfärs idag!, gud vad gott det blev : ) Nu har vi kört lite gym och ja är faktiskt helt mör i kroppen, kan tänka mig att ja kommer att få träningsvärk imorgon..


På banan har de fått upp tre läktare vid artons green, players lounge, 2 stora partytält för åskådare, tv-torn och till och med satt in ett band som ska spela på eftermiddagarna. "Rookies" som vi är (jag vid bagen, lollo på tävlingen), är vi impade av pådraget, har inte spelat en sån här tävling då damgolf haft ett sådant pådrag, men det är roligt! Det känns att Lollo har tagit ett steg till och att vi kan vara med och fajtas, det är kul! Vi är båda taggade inför tävlingen och längtar till på torsdag, men som vanligt så går vi in med "Larsson-ödmjukheten", då det är då vi lyckas bäst. Nyckeln till vårt spel, Team Larsson : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-