Första inspelsronden : )

Hej!

Idag gick vi upp tidigt för att kunna gå ut först på banan då det var första inspelsvarvet, det visade sig inte så svårt eftersom det bara var jag, Lollo och en spelare till där.... skönt att slippa stå och vänta idag i all fall. Det blåste på riktigt mycket ute på klubben och var faktiskt rätt kallt, så kallt att jag hade två jackor och tyckte det var kyligt... :/ och detta ska vara Nya Zeealand?, trodde det skulle vara underbart väder hela tiden. Men där hade man fel. Banan var fortfarande i lika bra kondition men de hade inte vältat greenerna sedan sist vi spelade och är faktiskt ganska tröga. Men det tror jag de fixar till inför tävlingsdagen. Jag tyckte i alla fall att vi fick bra kläm på vår spelstrategi och på greenerna, Lollo slog väldigt bra så det här ska bli kul!

Efter ronden tog vi en lunch på golfresturangen, det är riktigt riktigt gott där! Pasta i krämig parmesansås med kyckling, bacon och cashew blev det idag, mums!

Imorgon siktar vi på en tidig inspelsrond, så nu är det dags för sängen och få lite sömn!

God alla hjärtans-dag med! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-