Pegasus-banan är vässad

Hej!

Igår blev det arton hål istället för nio, det var skitkul att spela på gräs igen! Sist var i december och jag hade därav inga höga förväntningar, men det gick bra för mig och slagen satt så bra de kan efter en "inomhus-säsong". Pegasus-banan är öppen och ganska platt, men det är nog greenerna som är kluriga då det verkar som att man inte får en rak putt var man än är på green. Men vilken fin bana!, den är vässad till tusen. Det är riktigt skön atmosfär där ute då alla strävar efter att banan och allt runt omkring ska vara i toppskick, det är jätteroligt att det är så. Senast jag såg ett sånt här pådrag var nog när Lollo spelade i Argentina (VM). : )

Idag har vi haft en liten vilodag inför imorgon då allt drar igång!, vi har tagit en tur till en marknad utanför stan, sedan har vi strövat runt en del och lärt känna området. Snart väntar stretch och gymträning då bålpass står på schemat!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-