35 lååånga timmar framför mig ..

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag bloggade..! Det har varit väldigt mycket på sista tiden för mig. Det har varit massa gymträning, golfträning, rehab inför op, jobb och planering för... Nya Zeeland!!! Syster Louise kom med på Europatourtävlingen på nya Zeeland och det var snabba beslut som togs! Jag & syster åker alltså iväg redan idag, ut på äventyr och ut på touren, KUL!! : D nu är vi på väg till Oslo där resan startar och när vi kliver på flyget har vi 35 timmar framför oss!


Jag är så glad för att jag kommer tillbaka till detta fantastiska land, det är (enligt mig) världens vackraste land! Eftersom det är såpass lång resa tar vi tre semesterdagae innan tävlingsförberedelserna börjar! Det blir en bra start på året för mig med då det blir som ett träningsläger med! :) nu ska vi köra hårt och jag ska försöka vara den bästa caddien! Gå in på www.ladieseuropeantour.com så kan ni följa oss!! :)

Hoppas att internet är bra så jag kan uppdatera bloggen!
/Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-