Stripad bil ! : )

Hej!

Idag har jag fått mycket gjort!, började dagen med inplanerad simträning! Det kändes "stelt" när jag började men jag kämpade ändå igenom de första tio längderna, jag hade siktat in mig och bestämt att jag skulle simma 40, och DÅ kan jag inte lägga av innan! Fick ta en paus efter halva men annars fixade jag det! Trots att armarna kändes som gummi och skakade då jag inte simmat på länge. Tänkte på när jag tävlingssimmade som liten, då kände jag aldrig såhär..... : )

 

På eftermiddagen åkte jag till Åtvidaberg och JH Reklam där jag fick min bil stripad med sponsorlogotyper samt PGA loggon. Bilen blev fin även om den i skrivande stund saknar min egen logotype, den sätter vi på om någon vecka! : )

Imorgon träffar jag sjukgymnasten första gången, ska stabilisera upp mitt knä ordentligt inför OP. Jag fick även MR-tid idag, något jag blev mycket lättad över.

Trevlig kväll!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-