Tillbaka i Linkan

Hej!

Nu har jag varit på resande fot i en vecka men kan slutligen konstatera att jag är tillbaka i Linköping : ), ett litet tag i alla fall, åkte från Uppsala idag och det var riktigt otäckt väglag faktiskt, snömådd och underkylt regn....ta det lugnt på vägarna! Jag hoppas att det blir bättre tills på fredag då jag ska ut och åka igen!

Idag gick jag upp tidigt så att jag skulle hinna till linköping innan lunch, jag fixade det trots väglaget! Efter några timmar i bilen är det alltid skönt att gymma av sig lite, så jag åkte därför till Health Care för att köra lite kondition samt mage/rygg. Det gick riktigt bra på cross-trainern idag, (även om jag hellre hade sprungit på löpbandet....-men det tillåter inte mitt knä), körde 40 min med bra tempo! Sedan fick det bli diverse mag/ryggövningar innan strech! Det märktes att jag hade fuskat med strechningen sista veckan....:(, hur kan man göra så mot sig själv?, aj vad ont det gjorde och vad stel man blir direkt!!


Ett besök till golfhallen blev det också innan jag åkte hem och gjorde hemmagjorda köttbullar!, mycket kreativt idag Carro : ), goda som fasen blev de också : ). Mycket godare än vad hanbollsmatchen var ikväll : (, den var inget bra alls, nu får de ta sig i kragen och krossa fransmännen!!

Nu blir de sängen, ska upp och simma imorgon bitti och då vill jag vara pigg!

Sov gott!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-