Logotypen är klar!

Hej!

Idag har jag hunnit med hur mycket som helst!, från tidig morgon då jag inte kände mig särskilt pigg till att vara igång på riktigt och allt gick som det skulle!, då blir man glad : )

Först och främst började jag dagen med att extra-jobba lite, det var roligt och främst när det finns massor att göra, då flyger tiden iväg. Sedan var det dags för en snabblunch hemma, jobba lite med Lollo och hennes upplägg. Sedan iväg till stan för att göra några ärenden, sedan till golfhallen och till sist avslutade jag dagen med en strech! skönt! Jag har faktiskt träningsvärk från igår då jag körde styrka på gymmet, därav fick musklerna vila idag. Jag och Lollo har planerat in badminton på morgonen imorgon och sedan direkt till gymmet för ett styrkepass!

Idag blev min logga klar också!, jag blev jättenöjd och vill tacka snälla Malin Björling för att hon gjort detta mästerverk åt mig! Den blev riktigt snygg! Nästa vecka ska jag till JH Reklam för att göra iordning alla logotyper innan de går i tryck på min bil, det ska bli kul!

Det har varit en lyckodag för mig idag eftersom jag även fick en bollsponsor idag! TEAM Brolin är företaget och jag vill tacka för det inledda samarbetet! Så kul att ni ville vara med och hjälpa mig i min satsning!

Nu tar jag kvällen för att orka med morgondagen, sov gott!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-