Tung +4 idag...

- Hallå, är ni vakna? .Hjälp, vad är klockan!?, vi har försovit oss! Klockan stod på 07.39 när vi vaknade och vi skulle upp vid 07.00..men som tur var hade vi räknat med nästan 30 min marginal för lite strö-tid så allt var lungt och i sin ordning. Puh!

Nu har vi precis spelat klart rundan för idag. Det var tungt idag för Larssons. Lollos spel var egentligen hur bra som helst, med 15 greenträffar (alla inom 3 meter) i facit låter + 4 mycket värre än det var. En trippelbogey på sjuan var riktigt sur efter en jättefin birdie på hålet innan (6an). Men det var ungefär det vi fick i idag, för det ville sig inte. Inte en enda putt gick i för oss och det kändes nästan som att vi försökte pressa fram birdiesena...vi fick då bakslag och treputtade tre gånger. Helt slut efter 17e log vi en sista gång och jag sa att Lollo nu ger vi hundra procent hela vägen in, har det inte gått i på hela rundan så går det i på sista hålet!</em> och det gjorde det !! : D Vi fick i en birdie till till slut!

Dock rasade vi från 6e plats till 22a, men vi ligger bra med och det är först cutt efter 4 ronder! Alltså har vi inte ens spelat hälften!! Vi är hur laddade som helst och ska låta spelet komma till oss imorgon! Då är jag övertygad om att det ska gå bra!

Ikväll ska Tom laga en pasta carbonara vilket jag ser fram emot jättemycket! Det är så gott! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-