-"That little blonde dynamite"

Hej!

Vi har nu förflyttat oss till La manga och bor jättefint vid banan. Tyvärr är internetuppkopplingen väldigt dålig och därav kommer jag inte kunna uppdatera varje dag, men för resultat om hur det går under kvalet länkar jag till syrrans hemsida här brevid, där är det daglig uppdatering : )

Vi bor som sagt väldigt bra tillsammans med två andra spelare i en trerumslägenhet vilket är bra. De andra är Elin Andersson + caddie och Louise Friberg. Gymmet ligger precis runt knuten och man har utsikt över båda banorna!, riktigt bra utsikt när man springer på löpbandet : )


Idag var första start på finalkvalet och syster och jag började lite upp och ner med birdies och bogeys om vartannat. Lollos spel var fantastiskt stabilt och hon pepprade pinnen 5 gånger (inom metern), utav dem gjorde vi 4 birdies! Tre olyckliga treputtar och en dålig chipp kostade dock bogeys. Men vi är med och på gång! Hade varit skönt att rycka lite redan första rundan. Men det är fyra kvar och mycket att göra : ) Vi har det så roligt på banan och fick även hålla skenet uppe även imorse då det var 5 grader kallt!!! Det blåste isvindar och var snorkallt! Vi fick använda alla kläder vi hade idag tror jag : ) , haha.

Nu ska vi åka till gymmet och strecha lite innan vi ska käka god mat. Vi har med en kille som lagar mat åt oss på kvällarna och ikväll tror jag det bjuds kött och potatis : ) gott!

Imorgon går vi ut 10.10 och vi kör så det ryker! : )

TEAM Larsson!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-