Taggade till tusen !

Hej!

Idag har jag spelat 18 hål på banan, jag fick sällskap av ett tyskt par första nio och sedan kom Lollo ut för att spela sista nio med mig. Roligt! Det har varit varmt även idag, ca 24 grader, men mycket mera vind. Det blåste upp ganska ordentligt där ute idag men det var bra då jag kunde träna lite vindslag. Slog bra slag under ronden och träffade 17 greener, synd bara att man inte kan komma hem till sverige och mala på (i värmen)!

Efter vår rond ställde vi oss på rangen för att slå av oss lite, möttes av en riktigt irriterande spanjor som envist skulle försöka kommunicera med oss även om han inte kunde
ETT ORD engelska. Haha, till råga på allt tyckte han att Lollos drives inte var tillräckliga utan skulle instruera, han ritade på ett papper att han hade 20 i hcp, bra där!

nu väntar sängen och en ny träningsdag!,

gonatt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-