Träning, träning och åter träning !

Hej!

Idag har det varit än varmare än igår..! 24 grader, sol och vindstilla (till en början)! Trodde inte det skulle vara såhär varmt i Spanien just men är glad för att jag var lite optimist hemma och tog med några kjolar att träna i! Idag har det varit tävling här på Valle del este så vi har inte kunnat spela på banan, men vi tog tillfället i akt att sova 30 min längre och sedan köra en hård träningsdag! Vi började på rangen men det var så stimmigt med pron som hade tre lektioner samt en golfskola på 20 pers. Vi frågade startern om man fick använda den "stängda" rangen på andra sidan (där vi stod). Det dröjde 2 min och han hämtade bilen för att köra oss dit!, det var väldigt snällt!


Efter 2 1/2 timme var det dags för lunch ute i solen, det behövdes för att hämta krafter inför närspelsträningen. Känns bra att vi gjorde träningsdagen såpass bra samt att vi hann med ett gympass också! NU väntar slappkväll, imorgon är det teetime 09.12!

Gonatt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-