Fin speldag på Valle Del Este

Hej!

Tredje dagen på Valle del este och vädret blir bara finare och finare!, just nu skiljer det 40 grader från kalla sverige! Det har varit sol och 20 grader idag vilket har varit väldigt skönt! När vi gick upp imorse trodde vi dock att det var buskallt då vinden låg på ganska kraftigt. Av erfarenheter från La manga där det var pinigt kallt tog vi på oss långkalsonger och underställ! Det visade sig tidigt att det var mycket varmare och på trean trodde vi att vi skulle dö av värmeslag! Tur att nian leder oss tillbaka till hotellet så att vi kunde byta till shorts!!


Nu på eftermiddagen har det blåst upp lite mer än imorse så vi var glada att vi hade tidigare teetime iadg. Efter lunch passade vi på att träna i solen, man njuter riktigt mycket när man vet hur kallt det är hemma!

Slagen känns bra och jag undrar om det är något i svingen jag förändrat sedan sist, ska bli kul att se på kameran!


Nu bär det strax av till gymmet!, vi körde ett mördarpass igår så idag tror jag det blir lite lungare med mer stretch! Vi har kört stenhårt på det nu, jag och Lollo, och båda märker av jättestor skillnad. Jag tror faktiskt att mitt knä har blivit mycket bättre av det också, bra där!

Ha en bra kväll!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-