Med livet som insats kom vi fram

Hej!

Nu har vi varit i Valle del este i en och en halv dag! Vi åkte från La Manga igår förmiddag. Tankade bilen och ställde in oss på att resan skulle ta ungefär 50 min! Det gjorde den inte...

För det första är vår TomTom helt ur sitt fulla förstånd och vilel elda oss åt helt fel håll, ah men smart tänkte vi att vi dragit ut vägbeskrivningen på papper. Så vi började köra efter den. Vi kom helt fel då vi körde upp på höga berg, ner i dalar, genom små samhällen och väldigt fattiga områden. Det var som en berg-och-dalbana! Vägen hade mer hål än det är på månen och mittstreck var det inte på tal om..sen mötte vi en bil som kom i full kareta mitt på vägen!! Herregud, men vi fixade det!


Den lilla vägen ledde oss ut till "fina" AP-7 och vi hade inte en bil i sikte, på de två timmar (!) vi körde kanske vi såg tre bilar och vi fattade inget! Vägen var hur fin som helst.....

Idag spelade vi med ett par från tyskland som berättade att just den vägen vi körde undviker alla då det är vanligt med "bilpirater" som stannar bilarna, trycker upppistoler och rånar en...det hade hänt senaste bara för några veckor sedan...! Jag är så glad att vi inte råkade ut för något sådant!

Idag har Lollo och jag spelat 18 hål på Valle del este och banan var i hur fint skick som helst! Fint väder och vindstilla så det var riktigt skönt! Kul för mig att komma ut och spela, det funkade faktiskt riktigt bra även fast jag inte tränat jättemycket de senaste veckorna hemma! Så det var roligt! Imorgon ska jag ut och bomba banan igen, 10.00 är teetime!

Nu väntar middag!, ha en trevlig kväll

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-