Vilken dag

Hej!
Idag har jag varit med om ännu en fantastiskt golfdag!, riktigt roligt att få vara med syrran på detta, när hon spelar såpass bra också! Jag njuter av att se! Lite får jag ta åt mig : )


Lollo scorade -3 idag och det kändes som om vi hade kapacitet på hur lågt som helst!, sparar det till en annan gång! Hur som helst är -3 hur bra som helst!, från att ha haft målet inställt på att klara sig vidare till steg två (15 dec) och vara bland de 35 bästa så går hon och vinner sin grupp med fem slag...jag är imponerad, även fast jag vet att Lollo kan spela så bra blir jag så glad när det verkligen händer. Hon vann till slut med <strong>6 slag</strong> framför tvåan i sin grupp! Känns skönt att de fyra rundorna är klara, man är trött i kroppen efter anspänning och caddiejobb!


Imorgon checkar vi ut från vår lägenhet i La manga och fortsätter en bit ner i landet till Val'deste! En golfresort där det finns plats för mig att träna och spela! Ska bli grymt kul att se hur spelet fungerar! Jag har hunnit bli rejält spelsugen när jag gått brevid!

Snart väntar sängen, gonatt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-