TEAM Larsson går positivt fram !

Hej!

Idag känner jag mig helt "urblåst" och är väldigt trött, det har blåst hela dagen idag. Fast det har varit fint väder och solen har tittat fram då och då! Till och med 14 grader blev det idag!

Louise spel idag var lika bra som alla andra dagar och hon gjorde tre riktigt fina birdies! Sedan blåste det upp ganska mycket på slutet och vi tog felbeslut som ledde till två klantiga bogeys. Två treputtar på sista nio ledde också till två tunga bogeys... Men såhär i efterhand kom vi fram till att fokus inte var att skjuta lågt idag utan att spela bra och komma in på en stadig score! Rundan idag la grunden till hur mycket vi behöver ta i inför imorgon. Målet är att klara cutten till steg två som börjar 15e dec, och just nu har vi 15 slags marginal så det ska nog ordna sig! Louise ligger fortfarande på första plats med ett slags ledning (-4). När vi går ut imorgon är målet att ha så roligt som möjligt och spela med glädje! Då är Team Larsson på gång!


Här står en fin artikel om Louise och mig i NWT, (Nya wermlands tidningen) http://www.nwt.se/sport/golf/article812699.ece

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-