Spanien lovar 14 grader och blåsigt !

Hej!
Nu är jag och syster på plats i spanien! Vi har det jättemysigt i vår lilla lägenhet som ligger på Mar de Manor ön i La manga! Skönt att vi bor i en lägenhet då vi kan laga vår egen mat och slappa efter rundorna.

Detta är tredje dagen i spanien och vi har tillbringat nästan all tid på banan. Igår spelade Louise in Norra banan, den är väldigt upp och ner och därför himla jobbig att gå. Tur att hon har en mästercaddie som drar bagen : ) Men banan var i fin kondition trots att greenerna är väldigt mjuka.

Idag har det varit en spelledig dag för Lollo så vi båda har passat på att träna. Det blev både range, chipp och putträning innan vi åkte iväg och åt lunch. Det är faktiskt rätt kyligt här då det blåser en del och är 14 grader. Tur att vi tog med oss underställ och mössa! : )


Imorgon är det första inspelet och det ska bli jätteroligt! Vi ska vara på banan och signa kl 8.00 så det är upp i ottan som gäller! Så nu bär det av till sängen!

Gonatt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-