Packat, och passet är med?

Hej!

Jag har nog aldrig varit med om en sådan stressig och fylld dag som idag!, roligt har det varit och otroligt fort har det gått! Det gör det i och för sig alltid när man har mycket att göra...

Började dagen med en liten promenad, kallt var det ute men jag kom igång riktigt bra efter den!, sedan följdes hela dagen åt packning, ärenden på stan, skriva ut alla bokningar och till slut check att allt var medpackat. En sväng hann jag även till gymmet, skönt att köra lite inför en resdag imorgon. Jag och Lollo åker till Spanien inatt och stannar i en månad! Därav så mycket packning och ståhej. Men var roligt det ska bli!


Nu har jag precis kollat att passet är med, check! och ska sova några timmar innan vi åker iväg! Jag kommer att skriva här igen om några dagar då vi har installerat oss där nere! : )

Gonatt !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-