Motivationshöjare

Det har hänt igen ... jag har fått ett nytt besked om mitt knä. Det är inte alls roligt att skriva och berätta om något jag trodde jag hade lämnat bakom mig och inte behövde ta itu med igen..


För ca en månad sedan var jag och fick en ny MR för att läkaren skulle se att min operation jag gjorde den 3e juni hade gått bra. Det visade sig att de hade "glömt" en bit utav den stora broskbiten som fanns i mitt knä. Olyckligtvis har den börjat växa och är nu ca 5 cm stor....! Herregud, jag får <strong>göra om</strong> hela proceduren igen! Förstår inte att det händer mig , det jag gick igenom i somras var min mardröm och jag fixade det med nöd och näppe, nu en gång till... Från den ljusa sidan får jag se det som att jag är <strong>inte</strong> sjuk, det är inget farligt som finns där utan något som bara är, jag kommer att bli av med det till slut.


Detta är en anledning till att jag varit frånvarande från bloggen ett tag, jag har fått stanna upp och tänka om på så mycket, en jobbig tid. Men fyller man bara tillvaron med massa roliga saker så tänker man mindre på det jobbiga!

Jag träffade Wandus i förrgår för att göra en massa fystester och för att se hur min rehab och fys har utvecklat sig den sista tiden. <strong>OCH </strong>testerna visade bättre än någonsin, det är helt otroligt att jag gör mina bästa resultat nu efter en halvtung sommar och "lättare" fysprogram. Så jäkla roligt och jag blir så<strong> glad</strong>!, det känns så himla gött! Jag är nu HELA 25% starkare än jag var för ett år sedan! Ju mer jag hinner bygga upp kroppen desto bättre ska det gå när jag väl får min OP! Det är en motivationshöjdare som jag behövde så mycket nu!

Nu står Lusse -och< Pepparkaksbak på schemat! : D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-